به گزارش خبرگزاری حوزه، سردار اسماعیل احمدی مقدم امروز(21آبان) در سلسله نشست های سیاسی که با حضور طلاب و روحانیون در مدرسه علمیه معصومیه قم برگزار شد، گفت: در دهه 80 شبکه های ضد انقلاب لس آنجلسی به شایعه پراکنی در جامعه می پرداختند که کم کم بی اثر شد، اما امروز رسانه های غرب، سبک زندگی غربی را ترویج می کنند.
وی با اشاره به این که تغییر ذائقه ها از اهداف امروز استکبار جهانی است، افزود: جهانی سازی فرهنگ با جایگزینی سبک زندگی غربی از اهداف غرب است.
فرمانده نیروی انتظامی تاکید کرد: ما باید هم در دانش علوم انسانی و هم در تولیدات فرهنگی و اجتماعی دست برتر را بگیریم وگرنه دچار مشکل می شویم و اگر تنها نفی کننده باشیم، مشکلات بیشتر می شود.
وضعیت فرهنگی بیمارستان های تهران
سردار احمدی مقدم در ادامه با اشاره به این که برخی می گویند نیروی انتظامی در عرصه هایی وارد می شود که جزو وظیفه اش نیست، گفت: بنده در فاصله زمانی به عیادت دو تن از مراجع عظام در یکی از بیمارستانهای تهران رفتم، مشاهده کردم که تمامی پرستاران از مانتوهای کوتاه و چسبان و کارکنان مرد نیز از کراوات استفاده می کنند، جالب این که در 60 بیمارستان تهران فراخوان زده اند که تمامی کارکنان مرد باید کراوات بزنند.
وی خاطرنشان کرد: امروز گروهی از برخورد نیروی انتظامی با بدحجابی و ماهواره به شدت حمایت ، اما گروهی دیگر نیز انتقاد می کنند و این مسئله نیروی انتظامی را با مشکلاتی مواجه کرده است.
فرمانده ناجا در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به پرسش برخی از طلاب و روحانیون مبنی بر این که چرا نیروی انتظامی از امکانات کافی در برخورد با اغتشاشات برخوردار نیست؟ تصریح کرد: امروز علی رغم برخی مشکلات، امکانات مناسبی را فراهم کرده ایم.
سردار احمدی مقدم همچنین با اشاره به حضور نظامی پلیس در سطح شهرها، ابراز داشت: در فیلم های امریکایی مردم هر کجا پلیس را ببینند، احساس امنیت می کنند؛ مردم ما هر جا پلیس را نبینند فکر می کنند پلیس وجود ندارد اما پلیس به صورت نامحسوس فعالیت می کند.
فعالیت نامحسوس پلیس
وی افزود: با افزایش فعالیت های امنیتی ارتقای احساس امنیت را در دستور کار داریم و تلاش می کنیم که پلیس کمتر سخت افزاری باشد و بیشتر به صورت نامحسوس فعالیت کند.
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در قضیه بازار تهران نشانه هایی مبنی بر بروز التهاب وجود داشت و اگر پلیس در میدان حاضر بود، شاهد هیچ اتفاقی نبودیم، هرچند حضور به موقع پلیس باعث شد که مشکلی بوجود نیاید.
سردار احمدی مقدم در ادامه با اشاره به این که دشمنی دشمن امری قطعی است، تصریح کرد: مشکلات ریشه ای اقتصادی از گذشته در کشور داریم که به طور طبیعی این طور بوده که خلاء های خودمان را با افزایش درآمد نفتی جبران می کردیم.
انتقاد از طرح شعار "آوردن نفت بر سر سفره مردم"
وی با انتقاد از طرح شعار "آوردن نفت بر سر سفره مردم"، افزود: این شعار مشکلاتی را تحمیل کرد که حداقل آن وابستگی به این منبع است؛ کشور ما توان تأمین غذای 75 میلیون جمعیت را دارد و ما می توانیم در حوزه کشاورزی با برنامه ریزی به جای واردات محصولات کشاورزی، در این عرصهسرمایه گذاری کنیم.
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: مردم اغلب منافع آنی را به منافع بزرگ آتی ترجیح می دهند و تحمل جامعه در برخی مواقع کم است.
سردار احمدی مقدم افزود: درست مدیریت نکردن انتظارات و افزایش این انتظارات بدون اینکه قدرت پاسخگویی را داشته باشیم، دلیل برخی از مشکلات اقتصادی کنونی است.
خدمت دشمن به ایران!
وی با انتقاد از اقتصاد نفتی کشور گفت: خداوند به دست دشمن کاری کرد که نفت را برای نسل بعد نگهداریم و جایگاه نفت در اقتصاد کشور را ترمیم کنیم، اگر این نقطه آسیب پذیر نبود، دشمن به سراغ آن نمی آمد.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به این که برخی می گفتند "پلیس اقتصادی را اندازی شود"، خاطرنشان کرد: پلیس اقتصادی چیزی خوبی نیست، چرا که اگر سر خیابان یقه دلار فروشی را که دلار را سه هزار تومان می فروشد، بگیری، دلار به 4 هزارتومان می رسد.
سردار احمدی مقدم افزود: یکی از ضرورت های کشور ما این است که به جای محکوم کردن یکدیگر فکر و به هم کمک کنیم.
عوامل بروز مشکلات اقتصادی
وی فشارهای دشمن، ضعف تدبیر، مدیریت و واقعیت های اقتصادی را سه عامل مشکلات اقتصادی کنونی دانست و ابراز داشت: مساله اقتصادی، حالت شناور و سیاری دارد که باید همه آن را با هم دید و مراقبت کرد، دولت نیز تمایل دارد که ارزانی باشد و همه راضی باشند.
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: این دوره، دوره مریضی و بیماری است و عادی نیست و باید تحمل کنیم تا درست شود؛ زیرا کشور ما مشکلی برای اداره خود ندارد.
سردار احمدی مقدم در پایان با بیان این که فتنه یک امر دایمی است، خاطرنشان کرد: بوجود آمدن سالی یک یا دو فتنه امری طبیعی است، ما وقت بی فتنه ای نداریم.
انتهای پیام